بررسی نحوه تولید آنزیمی 1و5 انهیدرو گلوسیتول با استفاده از روش های QM/MM
خلاصه ضرورت اجرای طرح ترکیب ۱و ۵ انهیدروگلوسیتول به عنوان یک نشانگر از وضعیت کنترل سطح قند بیماران دیابتی مطرح شده است. بررسی سطح این ترکیب درسرم بیماران دیابتی نمایانگر تغییرات سطح قند خون آنها در بازه های زمانی کوتاه تری نسبت به HbA۱Cمی باشد ومی تواند جهت بررسی تغییرات سطح قند پس از صرف غذا (postprandial) مورد استفاده قرار گیرد. به این ترتیب، این ترکیب می تواند نشانگری از احتمال بروز مشکلات ماکروواسکولار ی باشد که ممکن است تنها با اتکا به بررسی HbA۱C ردیابی نشوند.
خلاصه ضرورت اجرای طرح
به این ترتیب، مطالعه در خصوص نحوه ایجاد ترکیب مورد نظر می تواند اطلاعاتی را جهت تولید متعاقب آن به عنوان یک ترکیب قابل استفاده در زیست حسگر ها و نیز به عنوان شیرین کننده مصنوعی (بالقوه) بدست دهد.
با توجه به اینکه بررسی آنزیم های تولید کننده این ترکیب می تواند نهایتا" در مراحل بعدی منجر به طراحی آنزیم های موثر تر در این زمینه باشد، مرحله اول در این مسیر مطالعه مکانیسم تولید ۱و ۵ انهیدروگلوسیتول در سطح مولکولی و اتمی توسط آنزیم های شناخته شده دراین فرایند است.
ارسال نظر