15 تیر 1403
logo

مرکز تحقیقات بیوسنسور

دانشگاه علوم پزشکی تهران

بررسی اثر Neohesperidin Dihydrochalcone در بیان ژن آلفا آمیلاز کبدی موش

ایمنی و سلامتی مواد غذایی یکی از موضوعات مهم مورد توجه مصرف کنندگان است. امروزه شیرین کننده های مصنوعی به عنوان مواد افزودنی مجاز به مواد غذایی و آشامیدنی می باشد. یکی از این شیرین کننده های مصنوعی Neohesperidin dihydrochalcone (NHDC) است که پیش از این، تاثیر آن به عنوان فعال کننده به صورت in vitro بر آنزیم آلفا آمیلاز بررسی شده است.

ایمنی و سلامتی مواد غذایی یکی از موضوعات مهم مورد توجه مصرف کنندگان است. امروزه شیرین کننده های مصنوعی به عنوان مواد افزودنی مجاز به مواد غذایی و آشامیدنی می باشد. یکی از این شیرین کننده های مصنوعی Neohesperidin dihydrochalcone (NHDC) است که پیش از این، تاثیر آن به عنوان فعال کننده به صورت in vitro بر آنزیم آلفا آمیلاز بررسی شده است.هدف از انجام این طرح بررسی اثر NHDC در بیان ژن آلفا آمیلاز کبدی موش است. آلفا آمیلاز پیوند گلیکوزیدی (α-۱,۴) در پلی ساکاریدهایی مانند نشاسته و گلیکوژن را کاتالیز میکند. منبع آلفا آمیلاز، غدد بزاقی و پانکراس است که مطالعات نشان داده کبد نیز به عنوان منبعی از آلفا آمیلاز است و از آنجا که کبد نقش مهمی در متابولیسم قندها دارد در این جا بیان ژن آلفا آمیلاز در کبد موش مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

فاطمه رجبی
تهیه کننده:

فاطمه رجبی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *