بررسی اثر Neohesperidin Dihydrochalcone در بیان ژن آلفا آمیلاز کبدی موش
ایمنی و سلامتی مواد غذایی یکی از موضوعات مهم مورد توجه مصرف کنندگان است. امروزه شیرین کننده های مصنوعی به عنوان مواد افزودنی مجاز به مواد غذایی و آشامیدنی می باشد. یکی از این شیرین کننده های مصنوعی Neohesperidin dihydrochalcone (NHDC) است که پیش از این، تاثیر آن به عنوان فعال کننده به صورت in vitro بر آنزیم آلفا آمیلاز بررسی شده است.
ایمنی و سلامتی مواد غذایی یکی از موضوعات مهم مورد توجه مصرف کنندگان است. امروزه شیرین کننده های مصنوعی به عنوان مواد افزودنی مجاز به مواد غذایی و آشامیدنی می باشد. یکی از این شیرین کننده های مصنوعی Neohesperidin dihydrochalcone (NHDC) است که پیش از این، تاثیر آن به عنوان فعال کننده به صورت in vitro بر آنزیم آلفا آمیلاز بررسی شده است.هدف از انجام این طرح بررسی اثر NHDC در بیان ژن آلفا آمیلاز کبدی موش است. آلفا آمیلاز پیوند گلیکوزیدی (α-۱,۴) در پلی ساکاریدهایی مانند نشاسته و گلیکوژن را کاتالیز میکند. منبع آلفا آمیلاز، غدد بزاقی و پانکراس است که مطالعات نشان داده کبد نیز به عنوان منبعی از آلفا آمیلاز است و از آنجا که کبد نقش مهمی در متابولیسم قندها دارد در این جا بیان ژن آلفا آمیلاز در کبد موش مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر